Şantiye Kurutma

Nemtek Nem Kurutma
Nemtek İnşaat Kurutma
Nemtek Beton Kurutma
Nemtek Şap Kurutma
İnşaat Kurutma Hizmetleri

Yapı Kurutma Hizmeti

Yapı Kurutma Hizmeti

Yapı kurutma hizmeti, inşaat firmaları tarafından inşa edilen yapının kurutulması ve inşaat alanında kalan diğer işlerin bir an önce yapılması için mutlaka yapı nem kurutma yapılmalı.

Binanın yapım aşması sırasında yüzeylerin ve duvarın nemli ve ıslak kalması kurutma işlemini zorunlu kılmaktadır.

Binalarda var olan nem ve rutubet daha sonra camların ve duvarların çatlamasına, aynı zamanda daire içerisindeki eşyaların deformasyon olmasına neden olmaktadır.

Nem sağlık açısından da tehlikelidir. Zamanla romatizma, üst solunum yolları ve astım gibi hastalıkların meydana gelmesine zemin hazırlar.

Yapı nem kurutma işlemleri oldukça kısa sürmektedir. Nem tamamen yok edildikten sonra inşaattaki diğer işlemlere geçilebilir.

Teknoloji gelişmeden önce yapım kurutma işlemlerinde kullanılan yöntem yapının güneş ışığı ile nemden arındırılmasıydı.

Güneş ışığı yöntemi yapı kurutma hizmetinde aylarca süren çalışmalara neden olarak zamandan ve maldan kayıplara neden oluyordu.

Artık üstün gelişmiş teknolojinin bir ürünü olan yapı kurutma cihazları geliştirilmiş ısı ayarları ile en büyük alanlardaki nemi bile sadece saatlerce süren çalışmalar sonucunda ortadan kaldırmaktadır.

Yapılarda nem kurutma işlemi sırasında kullanılan cihazlara dikkat edilmelidir. Cihazların kullanılacağı alanın büyüklüğüne göre seçilmesi gerekmektedir.

Artık nem oluşumundan dolayı sadece yaz aylarında yapılan inşaatlar dışında kış aylarında da inşaatlar yapılabilecek.

Binaların ıslanmasından kaynaklanan nem ve rutubet oluşumu cihazlarla kış aylarında da yok edilebilmektedir. Yapı nem kurutma için üstün performanslı cihazlar üretilmektedir.

Üstün performanslarla üretilen cihazların kullanımı da incelik istemektedir. Uzman eller tarafından yapılması gereken yapı nemi kurutma işlemi için ısı ayarı da doğru ayarlanmalıdır.

Isı miktarı arttırılırsa yapının kurumasından öte, yapıya aşırı ısıdan dolayı zarar gelebilir.

Cihazların en etkili özelliği yüksek üfleme gücüne sahip olmasıdır. Bu şekilde kurutma cihazları nemi içine hapsederek suya dönüştürmektedir.

Her bütçeye göre yapı nemi kurutma cihazı bulabilirsiniz. Firmalarla anlaşarak uygun fiyata cihazlar edinebilirsiniz.

Satın aldığınız yapı kurutma cihazlarını dilerseniz satın alabilir, dilerseniz iş bitimine kadar kiralayabilirsiniz.

Türkiye de ki yapı kurutma firmaları cihazlarını satmadığı sürece kiralama için adrese teslim etmemektedir. Bu hususta firmayla görüşmelisiniz.

Yapı kurutma hizmetleri Ankara, İstanbul, Bursa ve İzmir gibi büyük şehirlerde daha sık verilmektedir. İstanbul gibi fazla yapılaşmanın olduğu şehirler bu hizmeti sıklıkla almaktadır.

İstanbul yapı kurutma hizmeti ile binalarınızın iç cephesinde ve dış cephesinde kuruluğu sağlayabilir ve deprem bölgesi olan bu bölgede sağlam binalarda oturma şansı yakalayabilirsiniz.

Bina yapımı sırasında malzemelere döktüğünüz para her zaman sizi kurtarmayacaktır.

Önemli olan bu malzemelerin deformasyonuna neden olan nemin ortadan kaldırılmasıdır.

Yapı kurutma hizmeti almak istiyorsanız ve bu cihazları kullanamıyorsanız firmalarda çalışan uzman ekiplerden yardım alabilirsiniz.

Bu ekipler tarafından binanızın nemde arındırılması sadece birkaç saatinizi alacaktır.

Kurutma işlemini siz yapmak isterseniz mutlaka cihazın ısı derecesini 27 ile 30 derece arasında ayarlamalısınız. Aksi takdirde duvardaki boyalara ve zemine zarar verebilirsiniz.