Profesyonel Sıva Kurutma Cihazı TTK 400

Profesyonel Sıva Kurutma Cihazı TTK 400, sıfır dereceden itibaren kullanılabilirliği ile zorlu hava şartlarında kullanılabilme özelliğine sahip kurutma cihazı.

Profesyonel Sıva Kurutma Cihazı TTK 400

Profesyonel Sıva Kurutma Cihazı TTK 400, sıfır dereceden itibaren kullanılabilirliği ile zorlu hava şartlarında kullanılabilme özelliğine sahip bir kurutma cihazıdır.

Sıva kurutma cihazı TTK 400, 940 m3 hacme kadar olan odaların sıvalarını kurutabilmektedir.

Sahip olduğu kompresör teknolojisi sayesinde dik ya da yatay konumlarda taşınabilme özelliğine sahiptir.

TTK 400 cihazının kiralama ve satışını gerçekleştirmekte olan firmamız sıva kurutma işlemlerinizi TTK 400 cihazının yardımıyla kısa sürede ve olması gerektiği gibi gerçekleştirmektedir.

Sıva kurutma işlemi binaya sıvanın uygulanmasının ardından vakit kaybedilmeden ve beklenilmeden yapılmalıdır.

Kaybedilen her vakit sıvanın sağlıksız bir şekilde kurumasına neden olmasının yanı sıra sıvanın üzerine uygulanacak olan diğer malzemelerin uygulanmasının gecikmesine ya da uygulanması sonrasında deforme olmasına neden olmaktadır.

Kalın sacdan yapılmış olan güçlü gövdesi ve zorlu şartlarda çalışabilme ve taşınabilme özellikleri ile son derece dayanıklıdır.

TTK 400 cihazı yüksek üfleme gücü ile de sıvalarınızı alanın büyüklüğüne göre değişkenlik göstermek ile birlikte maksimum 1 ay gibi kısa bir sürede kurutmaktadır.

Eski yöntemler ile 3 ay ile 5 ay arasında kurutulabilen sıvanın 1 ay gibi kısa bir sürede kurutulabilmesi inşaatın belirlenen zamandan daha önce bitmesini sağlayacaktır.

Sıva kurutma cihazı kolay kullanımı ve hızı ile kullanıcılarına harika bir iş çıkarmakta ve sıvanın kurutulduğu alanda bir daha nemlenme olayı ile karşılaşılmasını engellemektedir.

TTK 400 cihazımız 24 saat içerisinde 75 litre nem alma gücüne sahiptir. Toplam ağırlığı 42 kilogram olan cihaz büyük tekerlekleri sayesinde rahatlıkla taşınabilmektedir. 

Çektiği güç 1,4 kW olan TTK 400 cihazı tükettiği elektriğin tamamını ısı enerjisine çevirmekte ve bu sayede kullanıcısını ekstra külfetlere maruz bırakmamaktadır.

Son derece sessiz çalışma özelliğine sahip olan TTK 400 motor gücünün çok yüksek olmasına rağmen çalışma esnasında son derece sessiz çalışmakta ve sadece 56 desibel ses çıkarmaktadır.

Profesyonel sıva kurutma cihazı TTK 400 kullanımını belirli zaman aralıklarında yapabilmek için firmamız aracılığı ile kiralayabilirsiniz.

Kiralama talebinizi firmamıza ilettiğiniz anda cihaz vermiş olduğunuz adrese en kısa sürede getirilecek ve teknik personellerimiz tarafından cihazın kullanımı hakkında gerekli bilgiler verilecektir.

Cihazın çalışma sistemi uygulamalı olarak gösterilmekte ve cihaz çalışır bir şekilde teslim edilmektedir. Ayrıca cihazın kullanımı sırasında gerekli olabilecek diğer aparatlarda cihaz ile birlikte teslim edilecektir.

TTK 400 cihazımız hiç ara vermeden çalışma özelliği ile sıva kurutma işleminizi kısa sürede gerçekleştirebilmektedir.

Cihazımız ara vermeden çalışma özelliğini kullanırken performansından hiçbir şey kaybetmemekte ve ilk çalışmaya başladığı üfleme gücü ile çalışmasını sürdürmektedir.

Sıva kurutma işlemini sıvada ki yaşlığı kurutarak ve mevcut olan nemi yoğunlaştırıp suya dönüştürerek su haznesine emme sistemi ile çalışmakta olan TTK 400 sıva kurutma cihazı yerli teknolojisi ile üretilmiş olmasından dolayı, yüksek güvenlikli bir şekilde tasarlanmıştır.

Yoğun çalışma temposuna dayanıklı olması en büyük özelliği olan TTK 400 cihazı inşaatınızın zamanında tamamlanmasına yardımcı olacağı gibi, sıvanızı kuruttuktan sonra uygulayacağınız materyallerin sağlıklı bir şekilde işlevini yerine getirmesine yardımcı olmaktadır.

Profesyonel sıva kurutma cihazı kiralama firması olarak TTK 400 cihazımızın tüm özelliklerine güveniyor ve sıva kurutma işlemlerinizi mümkün olan en kısa sürede olması gerektiği şekilde gerçekleştirmektedir.

Cihazımızın taşınması kolay olduğu için de özellikle büyük alanların farklı bölümlerinde ve yüksek alanlarda bu sayede rahatlıkla kullanılmakta ve alanda bulunan sıva eşit ısı verilerek kurutulmaktadır.

Profesyonel TTK 400 sıva kurutma cihazı sıvalarınızı kurutma işlerinde ve sıvalarınızda oluşan nemi ortadan kaldırmakta sınıfında üstün Alman teknolojisi sayesinde bir numaradır. 

#profesyonelsıvakurutmacihazı #sıvakurutmacihazı #sıvakurutma #sıvanemkurutma #ttk400